↑ Åter till Böcker

Mitt första år

Omslagneutrall

Här är boken för dig som vet att LAGOM alltid är bäst. För dig som inte vill ha en halvfylld bok från ditt barns uppväxt, men ändå ha med dig dom viktigaste minnena. För dig som vet att om det är mycket att fylla i blir bara hälften ifyllt.

Denna boken är inte bara lagom när det gäller punkter att fylla i. Den är även lagom stor. Har dessutom tjocka fina papper så du kan skriva med tusch och klistra in foton.

Här har vi med omsorg valt ut det vi förstått att de flesta tycker är viktigast att ha med och ändå sett till att få med ljusglimtarna från ditt barns första år. Detta är boken alla klara av att fylla i från början till slut.

Men vi har även med ett par extra sidor för foton eller om du känner dig så inspirerad att du vill skriva några extra ord om ditt barns första år.

Boken passar till både han, hon och hen då jag illustrerat den med söta ugglor, så den håller sig neutral och passar alla.

Mitt första år kostar 100 kr + eventuell frakt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>