«

»

Jul 27

Att uppskatta det lilla i livet

Att vara sjuk ger en ibland insikten och kunskapen att uppskatta det lilla i livet. som tex så får jag ofta frågan om varför jag gå så mycket. Tycker frågan är så konstig, för den är så enkel att svara på att alla borde kunna svaret – för att jag kan!
Frågan är väl senare varför du som kan inte går? Uppskatta möjligheten att sätta ena foten framför den andra och bara föras framåt så långt du vill och orka.
Det har hänt att jag med gråten i halsen sprungit in och bett barnen om hjälp att vrida om kranen i köket. Det är en sådan typisk grej som folk inte förstår hur det är att inte Kunna. Idag behöver jag inte be någon om hjälp :) idag var rör Nisse här, och nu KAN jag sätta igång vattnet själv och lyckan är enorm :D

20120727-093435.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>