Om Lilla Engla

Lillaengla.se drivs av enskilda firman Mosnater, firmans ägare är Emmalill ”Emma” Frank och det är även hennes produkter som säljs och marknadsförs via sidan. 

Emmalill älskar att rita och måla och har under en längre tid varit verksam med att leverera sina specialgjorda doptavlor och andra produkter över hela Sverige. Satsningen på motivtapeter till barnrum är ett nytt men naturligt steg för Emmalill och hon hoppas att hennes tapeter, väggord och väggdekaler skall sprida glädje i många barnrum under många år.

Mosnater kallar hon inte bara sitt företag utan även de små figurerna som utomstående beskriver som ”snälla monster”, Mosnaterna är tillsammans med Engla figurer som återkommer i, om inte alla, så de flesta av Emmalills teckningar.

Partners

Olika personer och företag som jag på ett eller annat sätt samarbetar med Annas vision - Blind journalist som öppnar ögon Tommy Kreutner - Outside the box Vombat förlag - ett barn-och ungdomsbokförlag för alla Cecilia Forss – fotograf Nalina Bovander – för kropp och sinne Jeanette Sjösten – Kost med mera – Ät dig frisk på vanlig mat …

Visa sida »

Emmalill riter

Kontakt

Du når EmmalillFrank på följande sätt: Mail: emma@lillaengla.se Telefon: 0708 – 87 05 05 Eller använd formuläret

Visa sida »