«

»

Jul 04

kändis hahaha ;)

Hehe ja då var repotaget i tidningen. Texten var jätte bra, bilden på mig var sådär, man kan inte få allt :)

Och ja, för er som inte visste det, så heter jag Emmalill, bara kallas Emma. :P

För er som inte ha tidningen så finns det nog på webben oxå….har inte kollat….men tror det :D

Emmalill

2 kommentarer

  1. Sofie

    Skit bra Emma!! Vad roligt för dig och texten var verkligen kanon… Hittade inte artikeln på webben och har ju inte tidningen så bilden kan jag inte säga att jag sett ordentligt men jag kan slå vad om att du är minst lika snygg som alltid ;D Hoppas jag hinner dit och kika någon dag, kramar i massor!

  2. sara ahonen

    Hegel kunde läsa hela artikeln på plats :) kul att du la ut den så tydligt!! Den var jätte bra! Stor artikel och mycket text!!! Så kuuuuul!! Pok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>