«

»

Jun 30

jag är redo…..

Japp, nu är jag redo.är så glad att ha mina kids som tycker det är kul att fixa med utseendet. Mini Me tex ska bli nagel skulptör. Så hon fixade mina naglar till dagens offentliga framträde. Japp ska göra något skojjsigt idag. Berätta kanske senare ikväll ;)

Emmalill

Ps. Jag vet att blogginläggen från mobilen inte är så snygga, ska öva på det, jag lovar

1 kommentar

  1. Sara Ahonen

    Jättefint!! Du var säkert supersnygg till eftermiddagens evenemang! ;) Speciellt när du har så duktiga barn som hjälper dig ;) Pok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>