«

»

Nov 02

>Ullared

>

Idag var jag, kidsen, kusinen och faster i Ullared. Skulla shopa kläder till barnen, kika på ett och annat till mig. Var själv dock inte så inne på kläder. Som alltid just nu ville jag ha grejer till ateljén.
Det ska helst vara färg glada saker som gör en glad.
Hittade dock inte så mycket som jag hoppats på, men en LITEN grej fick följa med hem.
Den är LITEN, perfekt till min dator.

Sedan är jag en muggoholick. Kan inte motstå muggar, framför allt inte STORA muggar. Älskar ju te, och te ska drickas i STORA muggar.

visst är dom vackra

Emmalill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>