«

»

Jul 17

20 min och nästan död ;)

20120717-193616.jpg

Har hoppat hopprep i 20 min. Fy F*N säger jag bara, hahaha. Nästan varenda liten muskelcell lider :) och jag ÄLSKAR det!

Och apropå träning så har jag ju en kärleksfull följare som ägnar mig mycket tid, både genom att läsa min blogg (som denne verkar hata) skriva hatiska mail (för mycket fritid kanske?) och allmänt inte tycka om sådant jag gör.

Känns ju nästan genant smickrande att någon vill ägna lilla mig så mycket tid ;) haha.

Nu sist retade sig hen ( vet inte om det är en kille eller tjej) på min bild med magmusklerna. Hen tycker det är fruktansvärt fult med tjejer med magmuskler. Hahaha what to say :D

Så ”hen” så här ligger det till 1. Du BEHÖVER inte läsa min blogg, det är frivilligt!
2. JAG tycker det är assnyggt med tjejer som har magmuskler. Det är enda anledning till att jag någon gång tittar på friidrott.
Och eftersom det är jag som ska gilla min spegelbild, precis som jag hoppas du gillar din, så tänker jag fortsätta kämpa med mina ”rutor”
3. Du tyckte dessutom att det var konstigt att jag helt plötsligt hade rutor bara sådär. När såg DU min mage??? Det var faktiskt INTE så att jag vaknade upp i förgår och tänkte ”hmm, jag vill ha magmuskler” och gjorde några situps. Detta är resultatet av blod, svett och tårar sen i slutet av JANUARI. Så 6 månader har det tagit att komma hit.

Men bara för att du är så gullig och ägna mig o mitt liv så mycket tid så bjuder jag på bilden igen ;)

20120717-195228.jpg

3 kommentarer

 1. Umba vän

  Tihi vad kul det måste vara med ett sådant dedikerande fan. Att jag inte ens tänkt tanken på att maila dig feedback på dina inlägg :-( . Attans bubbla alltså……. Tycker oxå det är snyggt med magmuskler, men har bara en fast den e ifs stoooooor ;-)

  1. Emmalill

   Hahaha, ja visst är det fantastiskt att en människa (tror bara det är en) lägger ner så mycket av sin tid och energi på mig ;) Blir rörd…
   Lite dåligt av dig att inte trakassera vad enda move jag gör :P

 2. Kakan

  Ja, herreminGud!!!! Vad ska man säga om bittra människor som inte har något liv…… PATETISKT!!!!! Du är grymt duktig som kämpar på så för att komma iform inför dina operationer + att du är sååå jävla snygg i dina magrutor YOU GO GIRL!!! Massor av kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>