«

»

Jul 25

Lovade ju pyssel

Alltså, skulle kunna visa hur mycket pyssel som helst, har liksom ett ”biblotek” i datorn med pyssel jag gjort under åren :)

Men just nu handlar mitt liv så himla mycket om inredning, och dom sista 3 åren som vi bott i just detta året har jag ägnat bra stunder till att få mitt hus att andas mig och min familj så klart.

Kan låta lite ego, men det finns en tanke bakom det, som kanske grundar sig i att vara sjuk och veta att det är under en begränsad tid jag har orken och möjligheten.

Nu lät det lite depp och det är inte så jag menar, men jag har opererat händerna 9 gånger på 6 år, och har fler operationer som väntar. så det är klart att man vet att det kommer vara begränsat, det är det ju redan liksom.

Så att få hemmet att kännas klart (fast det blir det väl aldrig) är ett av målen med mina pyssel. Sen att det ploppar upp ungefär 100 nya ideer varje dag är en annan sak. Sedan att lära sig prioritera dom är ett måste, annars blir man väl aldrig ”klar” hahaha. :D

Jaja, åter till pyssel. en grej jag gjorde för att förändra mitt finrum var att köpa nya stolsöverdrag till matsals möblemanget. Älskar mina äppletstolar. Men det behövdes en piff för att inte känna det som att man stigit in i gammelmormorsfastersbrors hus.

Första hade jag ritat ett mönster och tänkte sy dom själv. Men kände efter i kroppen och RÄKNADE på det i pengar och timmar. Kom fram till att det var billigare att köpa från ”Ellos” 149 kr st + 30 % rabatt :) svårslaget.

Att köpa ”färdigt” innebär ju inte att det är färdigt eller inte kan ändras liiiite ;)

Så när jag fick hem dom tog jag fram

Sprätte (han heter så :) ) så sprättade jag upp ca 10 cm på vadera sida av ryggen på överdragen. Sydde härliga fina rosetter, matchande lampskärmarna jag hade målat. (kolla här om ni missat)

 

enkelt, snabbt med ett underbart resultat om ni frågar mig ;)

 

Emmalill

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>